19 Јуни, 2019
0.0213

Нова локација на КЕЦ на ЕВН Електродистрибуција - Кавадарци

Објавено во: Мои пари 14 Декември, 2018

Корисничкиот енерго центар на ЕВН Електродистрибуција во Кавадарци, од понеделник (17.12.2018) се сели во нови простории на ул. Индустриска бб, 1440 Неготино. Корисниците ќе можат да ги користат сите услуги кои што ЕВН Електродистрибуција ги овозможува. Во Кавадарци корисниците и понатаму ќе може да посетуваат приемна канцеларија, која што ќе биде лоцирана на целтрална локација во градот на ул. ЈНА бр. 82.

Можеби ќе ве интересира

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Даночни поттикнувања за македонскиот спорт (I дел)

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена

Едиција КАЛЕИДОСКОП – потребното освежување на македонската издавачка сцена

Претседателот – носител на прогресивни решенија за бизнисот

Претседателот – носител на прогресивни решенија за бизнисот

Биби – прв македонски бренд избран меѓу 20 -те најдобри анимирани цртани за претшколска возраст на фестивал во Франција

Биби – прв македонски бренд избран меѓу 20 -те најдобри анимирани цртани за претшколска возраст на фестивал во Франција

Уличениот дефект Езеро Матка-Сарај е саниран

Уличениот дефект Езеро Матка-Сарај е саниран

Промоција на книгите „Шарени приказни“ и „Девојчиња и момчиња“ на поетесата Ана Бунтеска

Промоција на книгите „Шарени приказни“ и „Девојчиња и момчиња“ на поетесата Ана Бунтеска

БК МЕБЕЛ со нов најголем продажен салон поблиску до вас

БК МЕБЕЛ со нов најголем продажен салон поблиску до вас

Започнува голема наградна игра на НЛБ Банка

Започнува голема наградна игра на НЛБ Банка

Отстранете го чувството на вина од вашето мени – „Junk free, guilt free”

Отстранете го чувството на вина од вашето мени – „Junk free, guilt free”