16 Ноември, 2018
0.2471

ОГЛАС ЗА РАБОТА: Плаќаат 100 долари по час

Објавено во: Финансии 02 Ноември, 2018

Ресторан во Тексас има оглас за работа, и бара човек кој би ги чувал домашните миленици додека гостите се во ресторанот, за што плаќаат по 100 долари од час. 

MUTTS Canine Cantina бара од потенцијалните кандидати на Инстаграм да објават видео и фотографија и да објаснат зошто се најдобри за оваа работа. 

Оние кои ќе се пријават не смеат да бидат помлади од 18 години. 

Можеби ќе ве интересира

МФ: Со Буџетот за 2019 се намалува буџетскиот дефицит за половина милјарда денари

МФ: Со Буџетот за 2019 се намалува буџетскиот дефицит за половина милјарда денари

Што ќе прави Стопанска банка со зачуваната добивка од осум милиони евра

Што ќе прави Стопанска банка со зачуваната добивка од осум милиони евра

СЕГА Е АЛАРМАНТНО: Платите им се 2.000 евра, а сепак се селат

СЕГА Е АЛАРМАНТНО: Платите им се 2.000 евра, а сепак се селат

СО САМО 23 ГОДИНИ ЗАПЛОВИЛА ВО БИЗНИС ВОДИТЕ: Има еден совет за сите млади

СО САМО 23 ГОДИНИ ЗАПЛОВИЛА ВО БИЗНИС ВОДИТЕ: Има еден совет за сите млади

Се мајтапи ли УЈП со пензионерите?Требало да се донесе нов закон

Се мајтапи ли УЈП со пензионерите?Требало да се донесе нов закон

Тевдовски: И во Данска постои прогресивен данок

Тевдовски: И во Данска постои прогресивен данок