23 Мај, 2019
0.0326

Отворена втора реновирана Телеком продавница во Тетово

Објавено во: Мои пари 15 Март, 2019

Во Тетово денеска се отвори реновирана Телеком продавница, втора по ред во градот. Продавницата, којашто се наоѓа во Управната зграда на Македонски Телеком, со реновирањето доби нов и атрактивен амбиент, пред сè како резултат на модерниот дизајн. При уредувањето на внатрешноста е пренесен локалниот дух на градот, а корисниците имаат можност одблиску да се запознаат со врвните услуги и решенија.

Со реновирањето, Телеком продавницата во Тетово нуди врвна услуга од тимот на искусни продажни агенти, одличен преглед на уредите, како и на останатите понуди од богатото портфолио на компанијата. Жителите на Тетово, но и граѓаните од регионот, во продавницата можат брзо и лесно, сè на едно место, да го најдат и одберат она што најмногу им одговара, за беспрекорно корисничко искуство.


По повод отворањето на реновираната продавница во Тетово, Македонски Телеком денеска подготви посебни поволности, односно изненадувањe за своите корисницикои можат да купат смартфон со попуст од 3.000 денари. Попустот важи за корисниците на тарифните модели Smart M и Magenta 1 M, како и за корисниците кои ќе се одлучат да купат уред со користење Фамилијарен буџет.

Македонски Телеком со отворањето на втората по ред реновирана продавница во Тетово, продолжува со реновирање на објектите, со што освен новиот и атрактивен амбиент како резултат на модерниот дизајн, на корисниците им нуди можност одблиску да се запознаат и да уживаат во придобивките на најдобрите услуги и решенија.Од почетокот на годинава, освен во Тетово, отворени се реновираните Телеком продавници во Охрид и Кавадарци. Компанијата останува фокусирана преку континуираните инвестиции да обезбедува врвно корисничко искуство, предводејќи го процесот на дигитализација на општеството со иновативни решенија кои го поедноставуваат и подобруваат секојдневието на граѓаните.

Можеби ќе ве интересира

Кампања на брендот Parfois со жени кои со својата приказна се вистинска инспирација за останатите

Кампања на брендот Parfois со жени кои со својата приказна се вистинска инспирација за останатите

Нaправете паметна пресметка и заштедете електрична енергија и пари!

Нaправете паметна пресметка и заштедете електрична енергија и пари!

Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира промоција на книгата „Струма“

Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира промоција на книгата „Струма“

Иџе: Чест ми е што сум бренд амбасадор на ИутеКредит

Иџе: Чест ми е што сум бренд амбасадор на ИутеКредит

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

Volvo Cars – Freedom to Move во Скопје

Volvo Cars – Freedom to Move во Скопје

Кои улици се без вода за пиење?

Кои улици се без вода за пиење?

Коморски Инвестициски Форум (КИФ) - Агенда за реализација на зацртаните активности на КИФ II дел

Коморски Инвестициски Форум (КИФ) - Агенда за реализација на зацртаните активности на КИФ II дел

Напредок во одржливоста на компанијата Philip Morris International

Напредок во одржливоста на компанијата Philip Morris International