23 Септември, 2019
0.0156

Повеќето милијардери пред да се збогатат се занимавале со оваа работа

Објавено во: Финансии 09 Мај, 2019

Повеќето милијардери пред да се збогатат се занимавале со продажба. 

Истражувањата покажа дека пред да почнат да се богатат, повеќето се занимавале со ова занимање. 

Двајца од троја милијардери утврдиле дека продажбата им помогнала да стекнат вештини со кои подоцна стекнале богатство. 

Еден од испитаниците одговорил дека за 70% од успехот тој треба да се заблагодари на продажбата. 

Во овој сектор работеле и актери како Џони Деп, Џенифер Анистон и други. Пред да почнат со актерската кариера, тие продавале телефони. 

Можеби ќе ве интересира

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен