21 Октомври, 2019
0.0173

Прекин во водоснабдувањето на ул. Алија Авдовиќ

Објавено во: Мои пари 12 Јули, 2019

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека поради поврзување на мрежа ф-200мм на ул.Алија Авдовиќ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Алија Авдевиќ и кр.12,14 и 28 од 10:40ч до завршување.

Можеби ќе ве интересира

Саниран дефект и прекин во водоснабдувањето

Саниран дефект и прекин во водоснабдувањето

Дефектот во Скопје Север е саниран

Дефектот во Скопје Север е саниран

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Се врши реконструкција на улична мрежа во Гази Баба

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Прекинато водоснабдувањето на повеќе улици

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Градот Цетиње ја доби наградата Globallocal

Санирани два дефекти во Скопје

Санирани два дефекти во Скопје

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија