19 Октомври, 2017
0.8198

Агробизнис

Големите фарми нудат поквалитетно млеко од помалите

Големите фарми нудат поквалитетно млеко од помалите

08 Ноември, 2012

Хрватска го зголемува своето еколошко производство

Хрватска го зголемува своето еколошко производство

08 Ноември, 2012

Фармерите бараат начин за легализација на тракторите

Фармерите бараат начин за легализација на тракторите

08 Ноември, 2012

Коњановски: Сите што вложуваат во развојот на земјоделството се наши партнери

Коњановски: Сите што вложуваат во развојот на земјоделството се наши партнери

07 Ноември, 2012

Обновено:Меѓународен саем за широка потрошувачка АГРОФУД 2012

Обновено:Меѓународен саем за широка потрошувачка АГРОФУД 2012

07 Ноември, 2012

Агенцијата за стокови резерви се снабдува со јачмен!

Агенцијата за стокови резерви се снабдува со јачмен!

06 Ноември, 2012

Русија и Белорусија ги бојкотираат македонските домати

Русија и Белорусија ги бојкотираат македонските домати

06 Ноември, 2012

Минимални права за вработените во агросекторот

Минимални права за вработените во агросекторот

05 Ноември, 2012

Квалитетот на македонските производи отвори простор за словачкиот пазар

Квалитетот на македонските производи отвори простор за словачкиот пазар

05 Ноември, 2012

627 хeктари државно земјиште ќе се дава под закуп

627 хeктари државно земјиште ќе се дава под закуп

05 Ноември, 2012

Албански краставици и бугарски домати ги преплавија пазарите, земјоделците бројат загуби!

Албански краставици и бугарски домати ги преплавија пазарите, земјоделците бројат загуби!

05 Ноември, 2012

Субвенции за брендирање на земјоделските производи

Субвенции за брендирање на земјоделските производи

04 Ноември, 2012

Регистрирано првото органско ѓубриво во земјата

Регистрирано првото органско ѓубриво во земјата

04 Ноември, 2012

Во 2013-та земјоделците и сточарите ќе можат да обезбедат земјоделска маханизација

Во 2013-та земјоделците и сточарите ќе можат да обезбедат земјоделска маханизација

04 Ноември, 2012

До 15 ноември лозарите ќе можат да аплицираат за субвенции

До 15 ноември лозарите ќе можат да аплицираат за субвенции

03 Ноември, 2012

Светското производство намалено, цените на вината ќе растат

Светското производство намалено, цените на вината ќе растат

02 Ноември, 2012

Есенската сеидба во Куманово реализирана со 12%

Есенската сеидба во Куманово реализирана со 12%

02 Ноември, 2012

ЕУ: Свинското месо ќе поскапе, сточарите ќе банкротираат

ЕУ: Свинското месо ќе поскапе, сточарите ќе банкротираат

01 Ноември, 2012