24 Јуни, 2017
0.0278

Агробизнис

Трошоците и цените во земјоделството растат

Трошоците и цените во земјоделството растат

15 Октомври, 2012

Доцнат субвенциите за долненските тутунари

Доцнат субвенциите за долненските тутунари

14 Октомври, 2012

До Нова година цената на месото ќе биде стабилна

До Нова година цената на месото ќе биде стабилна

14 Октомври, 2012

ИНТЕРВЈУ:Андреја Секуловски, производител на јаболка и претседател на ФФРМ

ИНТЕРВЈУ:Андреја Секуловски, производител на јаболка и претседател на ФФРМ

14 Октомври, 2012

Земјоделците конечно ќе знаат кој продава пиперки, кој купува домати!

Земјоделците конечно ќе знаат кој продава пиперки, кој купува домати!

14 Октомври, 2012

Поевтинува месото во Србија

Поевтинува месото во Србија

13 Октомври, 2012

Бугарија: Месото ги поскапе и другите производи

Бугарија: Месото ги поскапе и другите производи

13 Октомври, 2012

Јаболкарите задоволни од откупот

Јаболкарите задоволни од откупот

13 Октомври, 2012

Тотал Логистик откупува 15% од ресенските јаболка

Тотал Логистик откупува 15% од ресенските јаболка

12 Октомври, 2012

Поддршка од 700 милиони евра во следните пет години за земјоделството

Поддршка од 700 милиони евра во следните пет години за земјоделството

12 Октомври, 2012

Димовски :Поскапувањето на лебот е нереално

Димовски :Поскапувањето на лебот е нереално

12 Октомври, 2012

Шеќерната репа ги загорче односите меѓу Србија и Хрватска

Шеќерната репа ги загорче односите меѓу Србија и Хрватска

12 Октомври, 2012

Откупени 350 тони тутун

Откупени 350 тони тутун

11 Октомври, 2012

Два милиони евра за поддршка на селата и руралниот развој

Два милиони евра за поддршка на селата и руралниот развој

11 Октомври, 2012

Германија и Франција бараат да не се менува европскиот земјоделски буџет

Германија и Франција бараат да не се менува европскиот земјоделски буџет

11 Октомври, 2012

Се зголемува бројот на пчелни семејства

Се зголемува бројот на пчелни семејства

11 Октомври, 2012

ЕКСКЛУЗИВНО:Владата продава пченица од стоковите резерви за да спречи поскапување на лебот

ЕКСКЛУЗИВНО:Владата продава пченица од стоковите резерви за да спречи поскапување на лебот

10 Октомври, 2012

Винариите собраа 90 отсто од годинешното грозје

Винариите собраа 90 отсто од годинешното грозје

10 Октомври, 2012