20 Септември, 2017
0.0273

Агробизнис

Помош за транспорт на земјоделски производи

Помош за транспорт на земјоделски производи

28 Ноември, 2012

Оризопроизводителите иако поделени во едно сложни: Состојбата на терен е алармантна!

Оризопроизводителите иако поделени во едно сложни: Состојбата на терен е алармантна!

28 Ноември, 2012

Оризопроизводителите од Кочанско задоволни од владините мерки за субвенционирање

Оризопроизводителите од Кочанско задоволни од владините мерки за субвенционирање

28 Ноември, 2012

300 денари годишно за чување нива, падарската служба го објави ценовникот

300 денари годишно за чување нива, падарската служба го објави ценовникот

27 Ноември, 2012

Млекарите со трактори го блокираа Брисел

Млекарите со трактори го блокираа Брисел

26 Ноември, 2012

Македонска банка за поддршка на развојот: Поволни кредити за земјоделските бизниси

Македонска банка за поддршка на развојот: Поволни кредити за земјоделските бизниси

26 Ноември, 2012

Млекарници колку сакаш , млеко ни за лек!

Млекарници колку сакаш , млеко ни за лек!

25 Ноември, 2012

Хрватска одобри бесцарински увоз на свежо свинско за пршута, фармерите гневни

Хрватска одобри бесцарински увоз на свежо свинско за пршута, фармерите гневни

23 Ноември, 2012

Димовски: Догодина ќе има 25 милиони евра субвенции за тутунот

Димовски: Догодина ќе има 25 милиони евра субвенции за тутунот

23 Ноември, 2012

На фестивал во Словенија, македонските винарии бараат нови пазари за извоз

На фестивал во Словенија, македонските винарии бараат нови пазари за извоз

22 Ноември, 2012

Фабриката за млеко и јајца во прав станa митски проект, како да е пруга кон Бугарија!

Фабриката за млеко и јајца во прав станa митски проект, како да е пруга кон Бугарија!

22 Ноември, 2012

ШВЕДСКА: Никнаа првите домати во поларната област!

ШВЕДСКА: Никнаа првите домати во поларната област!

21 Ноември, 2012

Македонските вина претставени во Канада

Македонските вина претставени во Канада

20 Ноември, 2012

Руски фирми подготвени за соработка во земјоделство

Руски фирми подготвени за соработка во земјоделство

19 Ноември, 2012

Здружението „Агрооператива“ отвори земјоделска канцеларија во Струга

Здружението „Агрооператива“ отвори земјоделска канцеларија во Струга

19 Ноември, 2012

Субвенционирање на млекото по квалитет во новата програма за поддршка на земјоделството

Субвенционирање на млекото по квалитет во новата програма за поддршка на земјоделството

19 Ноември, 2012

Во Хрватска растат цените на житариците, овошјето и зеленчукот

Во Хрватска растат цените на житариците, овошјето и зеленчукот

19 Ноември, 2012

Се отвараат пунктовите за откуп на тутун

Се отвараат пунктовите за откуп на тутун

19 Ноември, 2012