23 Мај, 2019
0.0262

Менаџерски рокади во една од најбрзорастечките компании во земјава

Објавено во: Економија 15 Мај, 2019

Главниот Извршен директор и Претседател на Управниот Одбор на УНИБанка повеќе нема да ја извршува оваа функција.

Ова станува јасно од соопштението на Банката која направи промени во оперативното раководство на финансиската институција и во кое се соопштува дека  г-н Коста Митровски се повлекува од позицијата 

Главен Извршен директор и Претседател на Управниот Одбор на банката, сметано од 10.05.2019 година.

Повеќе детали читајте тука.

Можеби ќе ве интересира

ШТО СЕ ПРОМЕНИ: САД повторно купува нафта од Венецуела

ШТО СЕ ПРОМЕНИ: САД повторно купува нафта од Венецуела

Конкуренцијата во јавните набавки во второто полугодие од 2018 година е влошена

Конкуренцијата во јавните набавки во второто полугодие од 2018 година е влошена

НЕВЕРОЈАТЕН СКОК ВО РЕГИОНОТ: Квадрат чини 5.000 евра

НЕВЕРОЈАТЕН СКОК ВО РЕГИОНОТ: Квадрат чини 5.000 евра

Од сиромашна колонија станаа една од најбогатите држави на светот

Од сиромашна колонија станаа една од најбогатите држави на светот

ДОШЛЕ ПО РАБОТА: Се создаде бразилска колонија во регионот?

ДОШЛЕ ПО РАБОТА: Се создаде бразилска колонија во регионот?

Колку милиони евра вртат големите трговци со автогуми?

Колку милиони евра вртат големите трговци со автогуми?

ДОЖИВУВА БУМ: Ова вреди како златото

ДОЖИВУВА БУМ: Ова вреди како златото

Собирајте повеќе, трошете подобро

Собирајте повеќе, трошете подобро

Советникот кој го испрати Меркел со забелешки за нашата економија

Советникот кој го испрати Меркел со забелешки за нашата економија