22 Април, 2019
0.0230

ОГЛАСИ: Вработуваат Влада, Собрание, КХВ но и приватни фирми

Објавено во: Економија 12 Февруари, 2019

Доколку сте во потрага по работа, во соработка со Факултети ви пренесуваме неколку огласи за работа.

Покрај вработувањата во приватниот сектор вработуваат и државни институции ама и владата.

*Вработување во Комисија за хартии од вредност на Република Македонија -Целиот оглас читајте го тука.

*Вработување во Влада на Република Македонија - Секретаријат за законодавство - детали за овој оглас може да најдете овде.

*Оглас за вработување во Македонски Телеком АД Скопје - Оглас за ангажирање во Македонски Телеком АД Скопје Служба за сајбер безбедност и заштита на податоци во Сектор за ИТ во Област на Главниот директор за техника и ИТ  - аплицирајте тука.

*Оглас за пракса со можност за вработување - MASAC solution е инженерско биро за решавање на мехатронички проблеми од различни области и нуди пракса за машински инженери-повеќе за овој оглас најдете на овој линк.

*Сообранието на Р. Македонија распишува јавен оглас за избор на три члена - детали за овој оглас има тука.

Можеби ќе ве интересира

ЕУ НЕ ЖАЛЕЛА ПАРИ: Еве каде и во што се вложени 27 милијарди евра

ЕУ НЕ ЖАЛЕЛА ПАРИ: Еве каде и во што се вложени 27 милијарди евра

ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД „ШВАЈЦАРЕЦОТ“ Е БРОЈ ЕДЕН: Оваа компанија е најугледна во цел свет!

ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД „ШВАЈЦАРЕЦОТ“ Е БРОЈ ЕДЕН: Оваа компанија е најугледна во цел свет!

Познато колку Македонци добиле работна дозвола лани во Германија. Повеќе од Албанија, а и Србија изгледа помала

Познато колку Македонци добиле работна дозвола лани во Германија. Повеќе од Албанија, а и Србија изгледа помала

Во Германија живеат 11 милиони странци без германски пасош, Македонците се зголемуваат

Во Германија живеат 11 милиони странци без германски пасош, Македонците се зголемуваат

Електричните автомобили всушност повеќе загадуваат дури и од дизелашите?

Електричните автомобили всушност повеќе загадуваат дури и од дизелашите?

Исклучените од парно да пополнат формулар

Исклучените од парно да пополнат формулар

Светска банка: Решеното име отвара простор за поголем раст

Светска банка: Решеното име отвара простор за поголем раст

Кој е црепот што прави профит 30 отсто од приходите?

Кој е црепот што прави профит 30 отсто од приходите?

Случај Топлификација: Има ли причина за молкот на институциите

Случај Топлификација: Има ли причина за молкот на институциите