14 Јуни, 2021
0.0257

Следете ја вредноста на вложените средства: Нова бесплатна апликација на Генерали инвестментс

Објавено во: Финансии 25 Мај, 2021

Генерали инвестментс ја најавува новата бесплатна мобилна апликација преку која инвеститорите може да ја следат вредноста на нивните средства. 

Мобилната апликацијата која е наменета за инвеститорите на Генерали Инвестментс АД Скопје фондовите веќе е официјално отворена за користење.

Бесплатната апликација ви овозможува целосно искористување на времето и флексибилноста, бидејќи нуди:

Преглед на дневната цена на уделите, едногодишна, тригодишна и петгодишна промена на движењето на цената на сите фондови;

Можност да запознаeте индивидуален фонд и да ги анализирате неговите перформанси преку илустративен графикон;

Преглед на профитабилноста на плановите за штедење;

Да ги прочитате најновите објави и стручни написи;

Вo секое време да го следите тековниот статус на Вашите инвестиции

Преку апликацијата, можете брзо и лесно да ги пронајдете и да ги исконтактирате финансиските советници  на Генерали. Со регистрација на мобилната апликација, инвеститорите на Generali Investments добиваат увид во тековниот статус на нивните инвестиции.

Имајте преглед на Вашето портфолио 24 часа на ден, 365 дена во годината. Симнете ја апликацијата овде

Можеби ќе ве интересира

ПРОМЕНИ ВО НАДЗОРНИОТ ОДБОР НА КИБС - професорот Марјан Бојаџиев е нов член

ПРОМЕНИ ВО НАДЗОРНИОТ ОДБОР НА КИБС - професорот Марјан Бојаџиев е нов член

Владимир Мишо Чеплак е нов член на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот, Кајтазовиќ си заминува на нејзино барање

Владимир Мишо Чеплак е нов член на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот, Кајтазовиќ си заминува на нејзино барање

Биткоин продолжи да паѓа: Маск пак ги шокираше крипто трговците

Биткоин продолжи да паѓа: Маск пак ги шокираше крипто трговците