13 Август, 2020
0.0175

Стевче Кузмановски нов член на Управен одбор на ПроКредит банка

Објавено во: Финансии 04 Февруари, 2020

Стевче Кузмановски e нов член на Управниот одбор на ПроКредит банка.

Од банката до берзата известија за новите измени воорганите на управување односно во Управниот одбор на ПроКредит. 

Од страна на Народната Банка е издадено решение со кое се издава претходна согласност Стевче Кузмановски да биде именуван за нов член на Управниот одбор на ПроКредит Банка, стои во соопштението.

По измените во Управниот одбор на ПроКредит Банка моментно се Јованка Јолеска Поповска, како Генерален директор, и членовите Емилија Спировска, Мимоза Годанци Алиу и Стевче Кузмановски.


Можеби ќе ве интересира

ВО ЕУРОСТАНДАРД БАНКА СЕ ШТЕДЕЛЕ 71,5 МИЛИОНИ ЕВРА - од Фондот за осигурување депозити ќе ги исплатат сите што имале до 30 илјади евра

ВО ЕУРОСТАНДАРД БАНКА СЕ ШТЕДЕЛЕ 71,5 МИЛИОНИ ЕВРА - од Фондот за осигурување депозити ќе ги исплатат сите што имале до 30 илјади евра

Еуростандард банка на бизнисменот Трифун Костовски ќе оди под стечај, соопшти НБМ

Еуростандард банка на бизнисменот Трифун Костовски ќе оди под стечај, соопшти НБМ

Еуростандард банка предупредува: Шпекулациите и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

Еуростандард банка предупредува: Шпекулациите и лажни информации се на штета на банката и на целиот финансиски сектор

НЛБ го зголеми кредитирањето, добивката изнесува 11,9 милиони евра

НЛБ го зголеми кредитирањето, добивката изнесува 11,9 милиони евра

НИНА АНГЕЛОВСКА: Ако не барате фискална и не скенирате - продавачот ќе ги земе вашите пари за себе

НИНА АНГЕЛОВСКА: Ако не барате фискална и не скенирате - продавачот ќе ги земе вашите пари за себе

ЕВЕ КОИ СЕ ДОБИТНИЦИТЕ: Месечни награди од по 20 илјади денари, „милиончето“ ќе стигне во декември

ЕВЕ КОИ СЕ ДОБИТНИЦИТЕ: Месечни награди од по 20 илјади денари, „милиончето“ ќе стигне во декември

ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИОТ БИЗНИС ПРОФИТАБИЛЕН И ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА: Македонски телеком со добивка од 11,2 милиони евра за првото полугодие

ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИОТ БИЗНИС ПРОФИТАБИЛЕН И ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА: Македонски телеком со добивка од 11,2 милиони евра за првото полугодие