18 Август, 2019
0.0171

(ВИДЕО) Имаат помалку од 30 години и се многу богати

Објавено во: Финансии 28 Февруари, 2019

Многу познати личности се екстремно богати, но не сакаат јавно да зборуваат за тоа. Тие се добро платени заради талентот кој го поседуваат, но и поради маркетингот кој се прави со години. Се работи за актери, пејачи, кои на своето конто имаат милиони долари. За тоа како заработиле толкаво богатство, детали во видеото, овде

Можеби ќе ве интересира

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

НЕ СЕ САМО МАКЕДОНЦИТЕ: Кои други народи немаат пари за летување?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Кој е градот со најголемата економска нееднаквост?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

Како нашиот државен долг надмина 100 милијарди денари?

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

По симболична цена се продаваат куќи во швајцарско село

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници

„ЦРНА“ ЛИСТА НА УЈП: Имаат повеќе од 2.000 должници