29 Март, 2017
0.3362
    ALK 5700.04    0%     ALKB 18510    0%     BESK 11200    -1.76%     CEVI 865    2.98%     GRNT 680.28    0.04%     KMB 2800.75    -0.34%     MB 36300    0%     MPT 27500    -0.58%     MTUR 3518.35    0.75%     OHB 4900    -1.01%     REPL 44000    2.33%     RMDEN15 95    0%     SBT 1281.8    0.06%     STB 893.89    -0.68%     STIL 75    0%     TEL 250    -1.96%     TETE 1100    6.69%     TNB 10900    0.93%     TPLF 900    -2.17%     TTK 758    -2.94%

Анализа

Граничната контрола – уште еден тест за довербата кон Европа

Граничната контрола – уште еден тест за довербата кон Европа

10 Јануари, 2016

АНАЛИЗА: Вистината за 6-часовниот работен ден во Шведска

АНАЛИЗА: Вистината за 6-часовниот работен ден во Шведска

10 Јануари, 2016

Економска и политичка несигурност се очекува во светот во 2016-та година

Економска и политичка несигурност се очекува во светот во 2016-та година

05 Јануари, 2016

Што се случуваше во светот во 2015 година?

Што се случуваше во светот во 2015 година?

31 Декември, 2015

Компанија на неделата Скопски Пазар АД Скопје

Компанија на неделата Скопски Пазар АД Скопје

28 Декември, 2015

Компанија на неделата Стопанска банка АД Битола

Компанија на неделата Стопанска банка АД Битола

21 Декември, 2015

Компанија на неделата МакедонијатуристАД Скопје

Компанија на неделата МакедонијатуристАД Скопје

14 Декември, 2015

Компанија на неделата Охридска банка АД Скопје

Компанија на неделата Охридска банка АД Скопје

10 Декември, 2015

Компанија на неделата Македонски Телеком АД Скопје

Компанија на неделата Македонски Телеком АД Скопје

30 Ноември, 2015

Минималната плата во Бугарија и ЕУ: 15 година подоцна

Минималната плата во Бугарија и ЕУ: 15 година подоцна

28 Ноември, 2015

The Economist најавува трет кризен бран: Америка, Европа па земјите во развој

The Economist најавува трет кризен бран: Америка, Европа па земјите во развој

26 Ноември, 2015

Компанија на неделата „Гранит АД Скопје“

Компанија на неделата „Гранит АД Скопје“

24 Ноември, 2015

Компанија на неделата „Комерцијална банка АД Скопје“

Компанија на неделата „Комерцијална банка АД Скопје“

16 Ноември, 2015

Ќе преживее ли европската цивилизација до крајот на векот?

Ќе преживее ли европската цивилизација до крајот на векот?

12 Ноември, 2015

Европските банкари заработуваат помалку

Европските банкари заработуваат помалку

12 Ноември, 2015

Буџетска транспаретност – сон или јаве?

Буџетска транспаретност – сон или јаве?

11 Ноември, 2015

Компанија на неделата „Алкалоид АД Скопје“

Компанија на неделата „Алкалоид АД Скопје“

09 Ноември, 2015

НАМЕСТО СОЦИЈАЛНА ПОМОШ: Парите на печалбарите спас за македонската сиромаштија!

НАМЕСТО СОЦИЈАЛНА ПОМОШ: Парите на печалбарите спас за македонската сиромаштија!

25 Септември, 2015