20 Септември, 2017
0.1269

Свет

(ВИДЕО) ИРМА БЕШЕ НЕМИЛОСРДНА: После 300 години никој не живее на овој туристички рај

(ВИДЕО) ИРМА БЕШЕ НЕМИЛОСРДНА: После 300 години никој не живее на овој туристички рај

16 Септември, 2017

Исламската држава презеде одговорност за нападот во лондонското метро

Исламската држава презеде одговорност за нападот во лондонското метро

16 Септември, 2017

Катар ќе преговара за крај на кризата во Заливот?

Катар ќе преговара за крај на кризата во Заливот?

15 Септември, 2017

НОВ НАПАД ВО ФРАНЦИЈА: Со чекан удирал луѓе и викал „Алах е голем“

НОВ НАПАД ВО ФРАНЦИЈА: Со чекан удирал луѓе и викал „Алах е голем“

15 Септември, 2017

(ВИДЕО) Запеа и Ангела Меркел

(ВИДЕО) Запеа и Ангела Меркел

15 Септември, 2017

Бомбата во Лондон имала тајмер, Трамп со жестоки критики за „Скотланд Јард“

Бомбата во Лондон имала тајмер, Трамп со жестоки критики за „Скотланд Јард“

15 Септември, 2017

ДРАМА ВО ПАРИЗ: Исламист нападна војник со нож

ДРАМА ВО ПАРИЗ: Исламист нападна војник со нож

15 Септември, 2017

БУМ НА ПРОДАЖБАТА НА АВТОМОБИЛИ ВО ЕВРОПА: Кој е на врвот?

БУМ НА ПРОДАЖБАТА НА АВТОМОБИЛИ ВО ЕВРОПА: Кој е на врвот?

15 Септември, 2017

(ФОТО+ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА ВО МЕТРО ВО ЛОНДОН: Луѓето имаат изгореници на лицето, а косата им опаѓа

(ФОТО+ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА ВО МЕТРО ВО ЛОНДОН: Луѓето имаат изгореници на лицето, а косата им опаѓа

15 Септември, 2017

САД бара две земји да извршат притисок над Северна Кореја

САД бара две земји да извршат притисок над Северна Кореја

15 Септември, 2017

ДОАЃА НОВ УРАГАН: Kои земји ќе ги погоди?

ДОАЃА НОВ УРАГАН: Kои земји ќе ги погоди?

15 Септември, 2017

Што се случува со нафтата по новата истрелана ракета на Северна Кореја?

Што се случува со нафтата по новата истрелана ракета на Северна Кореја?

15 Септември, 2017

(ВИДЕО) СЕВЕРНА КОРЕЈА ЛАНСИРАШЕ ПРОЕКТИЛ:  Нови закани за САД и Јапонија

(ВИДЕО) СЕВЕРНА КОРЕЈА ЛАНСИРАШЕ ПРОЕКТИЛ: Нови закани за САД и Јапонија

15 Септември, 2017

ПОБЕДА НА РАБОТНИЦИТЕ: Како Рајанер изгуби на суд?

ПОБЕДА НА РАБОТНИЦИТЕ: Како Рајанер изгуби на суд?

14 Септември, 2017

Трамп и Клинтон во нов конфликт

Трамп и Клинтон во нов конфликт

14 Септември, 2017

НОВИ ЗАКАНИ: Северна Кореја ќе им се одмазди на овие две земји

НОВИ ЗАКАНИ: Северна Кореја ќе им се одмазди на овие две земји

14 Септември, 2017

САД панично го остранува рускиот антивирус Касперски

САД панично го остранува рускиот антивирус Касперски

14 Септември, 2017

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО ГЕРМАНИЈА: Три лица загинаа, Германците да не излегуваат од дома

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО ГЕРМАНИЈА: Три лица загинаа, Германците да не излегуваат од дома

14 Септември, 2017