03 Март, 2024
0.0300

A1 Македонија со новогодишна промоција и подароци за сите корисници на Мојот А1

Објавено во: Мои пари 28 Ноември, 2023

Добивај вести на Viber

А1 Македонија започнува Новогодишна промоција со која корисниците добиваат можност да ја дочекаат новата година со неограничена комуникација, уште повеќе содржини, многу ТВ уреди и мобилни уреди по најповолни цени. Дополнително, во духот на новогодишното дарување, за сите корисници на апликацијата Мојот А1, компанијата доделува подароци од широкото портфолио продукти вклучувајќи го и најновиот iPhone 15.


“Годината ја завршуваме со една од најатрактивните празнични промоции досега, со која корисниците на услугите добиваат уште повеќе бенефиции за неограничена комуникција. Нашата намера е да ги разубавиме празниците за нашите корисници и  да ја дочекаат новата година непречено споделувајќи ги убавите мигови со своите најблиски. Новогодишната A1 Combo е богата со атрактивни смартфони што корисниците можат да ги добијат понајповолни услови. Празниците се за дарување и затоа ние во А1 даруваме на сите корисници на Мојот А1”, изјави Методија Мирчев, Извршен директор во А1 Македонија.

Како компанија насочена кон комуникациските потреби, овие празници, со A1 Combo корисниците ќе добијат супериорен оптички интернет, како и пристап до најдобрата телевизија на нашиот пазар, А1 Xplore TV, која нудиопција за избор на канали, многубројни функционалности за корисникот како што е телевизија на сите уреди каде и да сте, можност за снимање, пребарување и премотување и сето тоа со најдобриот квалитет на слика.

Новогодишното изненадување преку Мојот А1 важи за сите мобилни при-пејд и пост-пејд корисници кои ја имаат последната верзија на апликацијата и ги имаат платено сите достасани сметки од А1. Секој корисник добива подарок, а истиот може да биде А1 Xplore TV GO, национални GB, роаминг GB, HBO, Gley, Boksy, A1 Net Protect како и таблет, слушалки, смарт часовник и iPhone 15.

За новата понуда која е промотивна и ќе важи ограничен период, повеќе информации можат да се добијат на www.a1.mk

*Пр објава

Можеби ќе ве интересира

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

ПРОДОЛЖУВА ОТКРИВАЊЕТО НА ШП-АРТ-УМЕТНОСТА – Шпаркасе Банка со завршна хуманитарна аукција на сликарски дела

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

КАМ петта година по ред е прогласен за маркет чии производи се со најдобар квалитет во Македонија

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

СН Осигурителен Брокер АД Битола ја исплати годишната камата од 6 отсто на имателите на корпоративна обврзница

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Со NLB Smart POS, мобилниот телефон станува ПОС терминал Нова услуга на НЛБ Банка

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

Средствата за субвенциониран оброк ќе се исплаќаат на неделна основа

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

ФЕВРУАРИ СУПЕР ДОБИТЕН ЗА ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ: ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА ИМ ИСПЛАТИ НА ИГРАЧИТЕ НЕВЕРОЈАТНИ 70 МИЛИОНИ

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Веро и потрошувачите обезбедија 8.500 евра за СОС Детско село

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања

Едукативен настан: Истражувањата покажуваат дека екстрактите од канабис имаат голем потенцијал во третманот на различни заболувања