14 Јуни, 2021
0.0232

Дино-паркот преполн и покрај дождот и студот, цело Скопје побрза да го види (ГАЛЕРИЈА)

Објавено во: Стил 01 Јуни, 2021

Ни дождот ниту студеното време не ги спречи скопјани да прошетаат до новоотворениот „Дино парк“ во Зоолошката градина.

Пред влезот, кој е од страната на Градскиот парк се собраа многу семејства, родители со дечиња, кои уживаа во фигурите на диносаорусите кои се движат, а дождот ни времето кое одеднаш залади не им беше пречка да ја посетат новата атракција.


„Тато, види го, доаѓа накај мене“, му рече едно детенце на својот татко додека се обидуваше да ја допре за него џиновската фигура.

Повеќе на Женски магазин овде