19 Февруари, 2020
0.0174

(ФОТО) Хотел во срцето на угасен вулкан

Објавено во: Стил 04 Октомври, 2019

Хотелот Ngorongoro Crater е лоциран на северниот раб на кратерот на вулканот Ngorongoro. Сместен е во вулканска област во близина на градот Аруша, Танзанија. Поради зачудувачки прекрасениот поглед на околните села, хотелот изгледа драматично, а во комбинација со извонреден шарм, резултатот е уникатен спој од сите горенаведени нешта.

Овој ексклузивен хотел е познат низ целиот свет по прекрасенитекои се светското наследство на УНЕСКО. Целокупната атмосфера и декор на хотелот се во совршена хармонија едни со други.


Повеќе погледнете на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

Кучка како карактерна особина

Кучка како карактерна особина

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина