19 Август, 2019
0.0200

(ГАЛЕРИЈА) Истрошени политичари

Објавено во: Стил 17 Јули, 2019

Како би изгледале македонските политичари на 80 години?

Старееме, природен процес кој секој треба да го доживее. Ама лицето станува изгужвано, брчките се познаваат од далеку, растат ушите, носот и стомакот, а косата е се поретка. 

Но, не треба да се плашиме од староста. Секој период од животот си има свои убавини и недостатоци. Интересно е тоа што денес, со напреднатна технологија, можеме да се видиме како ќе изгледаме на 80 години. 


Целиот текст и како би изгледале и другите политичари на 80 години погледнете на Машки магазин.


Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото