23 Ноември, 2020
0.0299

Гледач ме прогонуваше, го пријавив во полиција: Искрено со Милена од „Канал 5“

Објавено во: Стил 13 Јануари, 2020

Една од најубавите наши ТВ-водителки, Милена Антовска-Станковска препознатлива по утринската програма на Канал 5, оваа сезона е ангажирана со емисијата „Ние и вие“. Многу шеговити видеа излегоа на социјалните мрежи изминативе години, инсерти од моментите кога ТВ-гледачите се однесуваат непристојно со неа, или поставуваат прашања вон темата на емисијата. На сите нив, Милена им одговара со насмевка, но за една случка која воопшто не била пријатна за неа, зборува во ова интервју. 

Милена со радост раскажува и за ќерката Лана Марија, а и за тоа зошто сопругот Гордан ја прави среќна, за ЖЕНСКИ МАГАЗИН.