19 Август, 2019
0.0358

Горе највисоко му е најубаво: Илија Димовски каков што не го знаете

Објавено во: Стил 05 Август, 2019

За да си даде оддишка од политиката, приватно е по жилав, па стресот од секојдневието го канализира преку здрави начини на живот

Колку што е активен во политиката, толку е и во спортскиот начин на живот. Ако повеќето политичари пуштаат стомак, јадат неконтролирано и освен препукувања на дневно ниво не им текнува малку да се размрдаат физички, пратеникот Илија Димовски нема таква мрзеливост кон здравите животни навики. Неговите политички ставови може да ги прифатиме или не, но факт е дека приватно е вљубеник и учесник во искачување на планини- неговата најголема страст, возење велосипед, пливање, кондициони вежби, трчање… 

Целиот текст читајте го на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото