07 Април, 2020
0.0227

Хедонистичко хоби: Македонци кои имаат свој возен парк

Објавено во: Стил 05 Септември, 2019

Тројцата делат иста или слична љубов кон брзинските машини.

Постојат луѓе на кои хобито им е вистинска релаксација и задоволство. Уживаат во него, преку него поинаку се изразуваат, со него си создаваат свој свет… Љубовта кон одредени нешта секојдневно ја покажуваат, се грижат и ја одржуваат. Кај нас има многу колекционери на разни предмети, но и такви кои  имаат свој возен парк. Без разлика дали се работи за автомобили или мотоцикли, едноставно сакаат да бидат опкружени со нив. Страста кон брзината, фините линии на возилото, марката и моделот им претставуваат дополнително задоволство.

Кои се тие читајте на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Детски канал од утре на МТВ

Детски канал од утре на МТВ

Книга на денот: „365 дена здравје“ од д-р Пунам Лакра

Книга на денот: „365 дена здравје“ од д-р Пунам Лакра

Ова е одлична лекција да престанеме да се тркаме кој постигнал повеќе, кој посетил повеќе земји и да сфатиме дека животот е еден: Блогерката Шијакоска искрена

Ова е одлична лекција да престанеме да се тркаме кој постигнал повеќе, кој посетил повеќе земји и да сфатиме дека животот е еден: Блогерката Шијакоска искрена

Животот е суров и радосен: Дарио со искрена приказна

Животот е суров и радосен: Дарио со искрена приказна

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Не го врти и другиот образ

Не го врти и другиот образ

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла