06 Јуни, 2020
0.0214

И болката со тебе поминува: Бојан Илиевски за искушенијата

Објавено во: Стил 11 Септември, 2019

Со неговите мускули, ќе ве поттикне да размислите за вашиот изглед.

Силен, снажен, беспрекорен тонус, модерен и љубител на животните. Ова се само дел од епитетите за Бојан Илиевски, еден од најдобрите фитнес тренери кај нас.

 Речиси секој момент го поминува во обликување на телото. Со напорни вежби успеа од себе да направи вистински фит маж кој не е само подвижен мускул, туку и нешто повеќе. 

Неговата упорност, вештина и карактер го однесоа на многу престижни фитнес натпреварувања, а тој сега е шест кратен победник на “Men physique champion” и има освоено и многу други регионални и европски натпреварувања.

Целиот текст читајте го на Машки магаизн, тука.

Можеби ќе ве интересира

МАЖИ ВНИМАВАЈТЕ: Ќелавите што се заболени од КОВИД-19 со ризик за потешки симптоми

МАЖИ ВНИМАВАЈТЕ: Ќелавите што се заболени од КОВИД-19 со ризик за потешки симптоми

Д-р Огњен Даскалов: Бидете сигурни дека правите естетски зафат поради себе, а не за околината

Д-р Огњен Даскалов: Бидете сигурни дека правите естетски зафат поради себе, а не за околината

ТУРУНЏИЕВА ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Короната пуста да остане

ТУРУНЏИЕВА ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Короната пуста да остане

Чек да брцнам во ташнава: Кришум лаги

Чек да брцнам во ташнава: Кришум лаги

Теона Стругар Митевска: Човекот се адаптира на секоја ситуација и тоа ме инспирира во новиот филм

Теона Стругар Митевска: Човекот се адаптира на секоја ситуација и тоа ме инспирира во новиот филм

Се подбиваа со мене и ме пцуеа, но одам напред со главата горе: Љубовната приказна на Паула Купер Трајковски

Се подбиваа со мене и ме пцуеа, но одам напред со главата горе: Љубовната приказна на Паула Купер Трајковски

Листата со резултати почнав да ја читам одоздола нагоре: Интервју со Илијана, добитник на стипендијата „Борис Трајковски“

Листата со резултати почнав да ја читам одоздола нагоре: Интервју со Илијана, добитник на стипендијата „Борис Трајковски“

За квалитетот се лепат и спонзори: Лозаноски по терк на светските ѕвезди

За квалитетот се лепат и спонзори: Лозаноски по терк на светските ѕвезди

Илина Арсова: Да знаев дека олку популарен се станувало со вљубување во јавна личност, не ќе се мачев толку со планините

Илина Арсова: Да знаев дека олку популарен се станувало со вљубување во јавна личност, не ќе се мачев толку со планините