19 Август, 2019
0.0167

И мажите внимаваат на своето тело: Македонци кои преферираат здрав животен стил

Објавено во: Стил 19 Јули, 2019

За нив здравиот начин на исхрана и убаво оформеното тело значат вистински животен предизвик. Атрактивни се, но без напор и режим не би изледале така како што изгледаат.

Некои се оженети и имаат деца, други имаат девојки, а останатите се „сингл“. Но заедничко за сите е што изгледаат убаво, имаат дефинирано тело и зрачат со самодоверба. Тоа не значи дека не се успешни во сето она што го работат. Иако некои се помалку познати на јавноста сепак привлекуваат внимание со својата појава. Овие наши мажи внимаваат на својот стил и свесни се за впечатокот кој го оставаат. Неретко можат да се видат на плажа и токму таму се гледаат целосно нивните „плочки“ на стомакот. Повеќето веројатно ќе се изненадат што се најдоа во нашите предлози, ама заслужиле. Секако, ова ни од далеку не е конечна листа на мажи со убави тела! Имаме ние многу такви, способни истовремено да вежбаат, учат, студираат, да формираат семејство, да бидат авантуристи и да бидат привлечни.

Целиот текст прочитајте го на Машки магазин.

Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото