04 Август, 2020
0.0179

Какви автомобили имаат приватно Балканските лидери: Далеку од луксуз, блиску до сиромаштија

Објавено во: Стил 28 Април, 2020

И додека дел од светските лидери се натпреваруваат кој каков автомобил ќе има приватно (да не зборуваме за државните автомобили во кои ги возат, а вредат милиони евра), добар дел од Балканските лидери имаат многу стари автомобили, оние кои им се во приватна сопственост. Од Вардар па до Триглав... и пошироко, се’ се тоа политичари со возила кои надминуваат дури и 30 години старост. 

Но, токму тие автомобили ги имаат наведено во нивните имотни карти доставени до официјалните служби во нивните земји. Некои политичари дури и немаат автомобили на свое име, туку на име на сопругите. Како и да е, скромноста веројатно ги краси и нив, па да видиме кој што вози.

Сите детали на Машки МагазинМожеби ќе ве интересира

Момче со аутизам ја создаде најголемата ЛЕГО реплика на Титаник: Со 56.000 коцки

Момче со аутизам ја создаде најголемата ЛЕГО реплика на Титаник: Со 56.000 коцки

Македонецот кој со пораки на картон ја насмеа земјава

Македонецот кој со пораки на картон ја насмеа земјава

Нашите торти се 100% уникатни и 100% безбедни: „ММ слатка маса“ за новата роденденска корона реалност

Нашите торти се 100% уникатни и 100% безбедни: „ММ слатка маса“ за новата роденденска корона реалност

Беше на Голи Оток, жена му го изневери, доживеа клиничка смрт, а денес полни 94 години

Беше на Голи Оток, жена му го изневери, доживеа клиничка смрт, а денес полни 94 години

Чајот од маслинка ме штити од коронавирусот, не се плашам од него: Бранко Попов од Дојран за домашниот лековит производ

Чајот од маслинка ме штити од коронавирусот, не се плашам од него: Бранко Попов од Дојран за домашниот лековит производ

Колку чинат BMW маиците на Зоран и Зорица Заеви?

Колку чинат BMW маиците на Зоран и Зорица Заеви?

Секогаш ќе го изберам здравјето отколку потребата да свртиме едно оро: Лукреција Маљковиќ-Атанасовска, експерт за протокол

Секогаш ќе го изберам здравјето отколку потребата да свртиме едно оро: Лукреција Маљковиќ-Атанасовска, експерт за протокол

Опасно згодни: Нашите водителки и на + 40 и на +50 години изгледаат заводливо во костими за капење

Опасно згодни: Нашите водителки и на + 40 и на +50 години изгледаат заводливо во костими за капење

Танцувајте на дождот со уникатни модни чадори: Интервју со талентираната Симона Јовчевска

Танцувајте на дождот со уникатни модни чадори: Интервју со талентираната Симона Јовчевска