12 Август, 2020
0.0636

Лично сум против козметички корекции и филери: Пред огледало со Катица Марангозова

Објавено во: Стил 06 Декември, 2019

Катица Марангозова е лекар специјалист, која работи во струмичката болница повеќе од 15 години. Како инфектолог таа работи во смени, а исто така и дежура. Си ја сака работата и затоа и ја избрала оваа професија. 

Оваа дама се негува, а за Женски магазин открива кои се нејзините тајни за природен и свеж изглед

Можеби ќе ве интересира

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК