19 Август, 2019
0.0162

МОДНА КРИТИКА- Никола Димитров води пред Пендаровски и Адеми

Објавено во: Стил 15 Јули, 2019

Нашите политичари дури и од фрижидер ќе ни излезат, толку многу се застапени насекаде. Ама некои дури и да ги гледаме пречесто, едноставно со својот стил на облекување ни го привлекуваат вниманието.

Она што излегува од устата на политичарите е најбитно во нивната работа исто како и делата кои ги создаваат за народот. Но колку и да ни се допаѓаат или не нивните ставови или постапки, сепак некои од нив се издвојуваат по својот стил на облекување. Најчесто се коментирани политичарките. Има такви и овде и во светот кои оставаат видлива трага со својата појава, но и такви кои свесно или несвесно можат да направат циркус од себе.

Целиот текст на Машки магазин, овде

Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото