26 Ноември, 2020
0.0197

Нашите торти се 100% уникатни и 100% безбедни: „ММ слатка маса“ за новата роденденска корона реалност

Објавено во: Стил 30 Јули, 2020

Оваа 2020-та година ни донесе поинаков начин на живеење, а со самото тоа поинакво славење на родендените (кои се неизбежни секоја година). Без веселби и само во кругот на семејството. Но како родителите да му објаснат на детето дека оваа година нема да има торта која се смислува цела година, слатка маса и многу другарчиња... Не, на крајот барем првите две мора да ги има. За тоа тука се „ММ слатка маса“ кои работат и во време на пандемија и се трудат да ги оттргнат мислите на децата од тмурното секојдневие барем на нивниот роденден.

За поголемо слатко задоволство, читајте повеќе на Женски Магазин