07 Април, 2020
0.0291

Не сум исплашен, но мора да внимаваме: Еркан, лице од ранливата категорија граѓани

Објавено во: Стил 26 Март, 2020

Својата тешка судбина, 28-годишниот Еркан Ќаил ја раскажа во искреното интервју за Женски Магазин. Неговата животна патека е тешка, но инспиративна. Поради лекарска грешка станува инвалид на 15 години, но и покрај препреките кои животот постојано му ги сервира Еркан е полн со позитивна енергија која несвесно ја пренесува на луѓето околу себе.

Како вработен во НЛБ нов пензиски фонд,  откако почнаа мерките за домашна изолација,

Еко како лице од ранливата категорија граѓани, сега е ослободен од работа, седи дома и гледа да нема многу контакт со луѓе.

Можеби ќе ве интересира

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Не го врти и другиот образ

Не го врти и другиот образ

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла

Порака на Моханџи до светот за глобалната здравствена криза и насилството во светот

Порака на Моханџи до светот за глобалната здравствена криза и насилството во светот

Книга на денот: „Соба со поглед“ од Едвард Морган Форстер

Книга на денот: „Соба со поглед“ од Едвард Морган Форстер

И ова ќе помине: Психологот Бојана открива како ќе влијае седењето дома на односите помеѓу родители-деца и партнери меѓусебно

И ова ќе помине: Психологот Бојана открива како ќе влијае седењето дома на односите помеѓу родители-деца и партнери меѓусебно

Конечно планетата ќе здивне од нас луѓето: Андријана Јаневска ужива во домашна изолација со семејството

Конечно планетата ќе здивне од нас луѓето: Андријана Јаневска ужива во домашна изолација со семејството