18 Јануари, 2020
0.0170

Око за око, Прелепотица за Мачкица

Објавено во: Стил 20 Ноември, 2019

Дали знаете која е идологијата на Прелепотица и зошто ја претворив во маица? За да не се повторувам, за оние кои не знаат пронајдете ја колумната и прочитајте ја. Дали знаете дека сите средства, не процент, сите, беа дадени за животни од улица? Не знаете пошто јас сум на моменти приглупо скромна, па не раскажувам се што правам во мојов живот. Заради тоа со 80та колумна ќе завршам, и ќе обелоденам неколку поголеми вистини за мене во мемоарите кои ќе следат.

Но, додека да дојдат, сите оние кои се најдоа засегнати од Прелепотица маиците, бидете мирни и спокојни, ќе ги повлечам од продажба, целта ви е постигната, нема маици. Но идеологијата ќе ја продолжам и понатаму преку Лавкетс маица која наскоро ќе види бел ден, со детален опис на целта овој пат. Нема да ме застанете за тој дел, додека сум жива и дишам, ќе се борам за се она на кое му е потребна помош, а нема свест да си помогне само на себе. Примарна цел ми е едукација и вдомување на деца, за кое се уште немам моќ директно да делувам,а секундарна заштита на животните.


Можеби ќе ве интересира

(ВИДЕО) Село се спаси од изумирање и денес заработува милиони

(ВИДЕО) Село се спаси од изумирање и денес заработува милиони

ДЕСТИНАЦИЈА ОД СОНИШТАТА: Се гради највисокиот хотел на светот

ДЕСТИНАЦИЈА ОД СОНИШТАТА: Се гради највисокиот хотел на светот

Е мачна Атиџе, Ти на светот му ја испрати најголемата лекција- „Ако еден го прекрши Законот на природата, сите ја плаќаат цената!”

Е мачна Атиџе, Ти на светот му ја испрати најголемата лекција- „Ако еден го прекрши Законот на природата, сите ја плаќаат цената!”

Продолжив појака од било кога: Кристина Димитријевска прозборе за разводот со Кајмакоски

Продолжив појака од било кога: Кристина Димитријевска прозборе за разводот со Кајмакоски

Дали знаете кој тенисер ќе стане првиот милијардер?

Дали знаете кој тенисер ќе стане првиот милијардер?

Мед и млеко

Мед и млеко

Доживеав наркоза бркајќи ајкула: Авантурите на Слободанка Јакимовска, првата жена професионален нуркач

Доживеав наркоза бркајќи ајкула: Авантурите на Слободанка Јакимовска, првата жена професионален нуркач

Неверојатно: Ни мајстор ни работници- куќа готова за два дена

Неверојатно: Ни мајстор ни работници- куќа готова за два дена

Тие се млади гении: Средношколци направија електронска протеза за лица без горен екстремитет

Тие се млади гении: Средношколци направија електронска протеза за лица без горен екстремитет