19 Август, 2019
0.0229

Плачев секој ден: Интервју со Антониа Гиговска

Објавено во: Стил 17 Јули, 2019


Моментално таа е една од најпопуларните млади пејачки во нашата држава. Веќе полнолетна и со музичко искуство зад себе, за Хаштаг откри многу интересни моменти од својот живот. Гиговска проговори за врската со Иван, за односот што го има со својот брат, но и за учеството во музичкото натпреварување „Ѕвездичките на Пинк“. Беше на гости во нашата редакција и искрено и без заобиколување даде одговор на секое прашање.
Целиот текст на Хаштаг.мк, овде

Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото