06 Декември, 2019
0.0214

Популарните апликации добиваат нови „титули“: Инстаграм и WhatsApp од Фејсбук

Објавено во: Стил 04 Август, 2019


Апликациите во иднина ќе се викаат Instagram from Facebook и WhatsApp from Facebook, па името на матичните компании ќе биде далеку поистакнато за оние кои имале било какви недоумници околу сопствеништвото, објави hashtag.mk

Потпаролката на Фејсбук, Берти Томсон ја потврди оваа вест за Бизнис инсајдер.

„Сакаме да бидеме појасни кога производите и услугите кои се дел од Фејсбук во прашање“ - рече таа.


Можеби ќе ве интересира

Државен непријател број 1: Македонска раскошна мизерија

Државен непријател број 1: Македонска раскошна мизерија

Лично сум против козметички корекции и филери: Пред огледало со Катица Марангозова

Лично сум против козметички корекции и филери: Пред огледало со Катица Марангозова

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

За нас

За нас

Лица со Даунов синдром изработија еколошки крпи со пчелин восок

Лица со Даунов синдром изработија еколошки крпи со пчелин восок

(ВИДЕО-ФОТО) КАКО ВО БАЈКА: Еве како Меланија Трамп новогодишно ја украси Белата куќа

(ВИДЕО-ФОТО) КАКО ВО БАЈКА: Еве како Меланија Трамп новогодишно ја украси Белата куќа

Не е само еден: Тринаесетте македонски острови

Не е само еден: Тринаесетте македонски острови

Не ме чачкај, не те чачкам

Не ме чачкај, не те чачкам

Родителите кои пишуваат домашни и врзуваат врвки – грешат

Родителите кои пишуваат домашни и врзуваат врвки – грешат