18 Февруари, 2020
0.0229

Пушка став: Стилот на Христијан Мицкоски

Објавено во: Стил 03 Септември, 2019

Игра на сигурна класика и очигледно не може да прави многу егзибиции со облекувањето.

Во политиката, модата игра посебна улога. Не е главна, не е ниту споредна, ама може да создаде добра претстава за една личност. Да не беше така, политичарите ќе одеа голи. Претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски добро знае што му прилега! Научил дека според неговата висина и конституција може се убаво да му стои со мала доза на суптилна инвентивност. 

Тој по се изгледа не е од оние кои мавтаат со часовникот за да бидат видени. Тактичар и модно. Стилот му е еднообразен, но никако досаден. 

Целиот текст читајте го на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

Кучка како карактерна особина

Кучка како карактерна особина

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина