19 Август, 2019
0.0183

Ребека: Кога вежбам со Маркијан добивам сила

Објавено во: Стил 04 Август, 2019

Возам ролерки на кејот на Вардар по 15 до 20 километри на ден. Така ја одржувам линијата , но и позитивните мисли, што е уште поважно. Потоа, со Маркијан одиме заедно во парк и правиме вежби. За неговото здравје е многу важна таа физичка активност, а и јас уживам додека вежбам со него

Редовно возење ролерки на кејот на Вардар и вежби со најстариот син Маркијан во Градскиот парк се омилениот ритуал на поп-пејачката Ребека Јанковска- Ристески.

 „Се трудам во денот да имам  време кое што ќе си го посветам на себеси. Возам ролерки на кејот на Вардар по 15 до 20 километри на ден. Така ја одржувам линијата , но и позитивните мисли, што е уште поважно. Потоа, со Маркијан одиме двајцата заедно во парк и правиме вежби. За неговото здравје е многу важна таа физичка активност, а и јас уживам додека вежбам со него. Тие вежби ми даваат најмногу сила“, изјави Ребека, а повеќе од разговорот за тоа како ја претседателот на здружението на граѓани за лица со дисфункции, хендикеп, ретки болести и посебни потреби „Дајте ни крилја“ ја одржува линијата има на Женски Магазин.


Можеби ќе ве интересира

Од љубов до омраза

Од љубов до омраза

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Добрината е единственото што останува по нас: Интервју со Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на Претседателот Стево Пендаровски

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не носам брендови за да не го оштетам семејниот буџет: Пендаровски за модата

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Не мешаа поради фризурите, мислеа дека сме една личност: Татјана Стојановска и Ирена Спировска за манекенските почетоци

Прелепотице, заедно сме

Прелепотице, заедно сме

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Шерувајте љубов, да отиде што подалеку: Заеднички проект на Ана Бунтеска, Дац и Митевски

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Ние сме женски тим во потрага по совршенство: Интервју со Соња Николовска, бренд менаџер на Био Доместик

Те сакам до небото

Те сакам до небото