07 Април, 2020
0.0253

Ризичен, ама во центар на внимание: Стилот на Александар Кирацовски

Објавено во: Стил 06 Септември, 2019

Некои од нашите политичари видно се трудат да изгледаат стилски добро и усогласено. Други немаат поим какви се костумите кои ги носат, дали се летни или зимски, со големи или мали јаки, широки или тесни… 

Политичарот Александар Кирацовски е некаде помеѓу. Неговиот стил на облекување е монотон и модерен истовремено, но без разиграност со модни детали и без боја… 

Во неколку негови изданија изгледа убаво, со скап струкиран костум кој визуелно го прави слаб и со соодветно одбрана кошула, ама во останатите негови прикажувања има моменти кога фармерките му се претесни или пак широки. 

Ретко ќе го видиме со вратоврска, која сепак е составен дел од облеката на политичарите. Она што е најризично кај него е горниот дел, односно сакоата кои според неговата конституција треба да бидат над задникот, а не долги. 

Стилот на Александар Кирацовски погледнете го на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Детски канал од утре на МТВ

Детски канал од утре на МТВ

Книга на денот: „365 дена здравје“ од д-р Пунам Лакра

Книга на денот: „365 дена здравје“ од д-р Пунам Лакра

Ова е одлична лекција да престанеме да се тркаме кој постигнал повеќе, кој посетил повеќе земји и да сфатиме дека животот е еден: Блогерката Шијакоска искрена

Ова е одлична лекција да престанеме да се тркаме кој постигнал повеќе, кој посетил повеќе земји и да сфатиме дека животот е еден: Блогерката Шијакоска искрена

Животот е суров и радосен: Дарио со искрена приказна

Животот е суров и радосен: Дарио со искрена приказна

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Книга на денот: „Уметноста на едноставното живеење“ од Шунмио Масуно

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши ова, ќе ја носам ќерка ми во Дебар покрај езеро: Андреј ДНК емотивно за Женски Магазин

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Кога ќе заврши сево ова не би стравувала да се вратам: Јована Нешова за искуството во Кина

Не го врти и другиот образ

Не го врти и другиот образ

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла

Фризерите на удар од коронавирусот: Село гори, баба се чешла