22 Ноември, 2019
0.0200

Што кажа Тоше во своето последно интервју...

Објавено во: Стил 16 Октомври, 2019

Во последното негово интервју во емисијата „Вртелешка“, Тоше Проески отворено зборува за сериозните животни предизвици кои ги носи популарноста, за вистинските семјни вредности, за траумите кои ги преживеал со новостекнатите „пријателства“, за стилистите кои редовно го прозиваа..

За вистинските вредности

Парите не сакам да бидат пресудни во моментот кога ќе треба да бидам со жената на мојот живот. Јас сум свесен дека вистинските вредности сѐ помалку се ценат. Не знам зошто сум бунтовник без причина, но од друга страна така сум воспитан, знам кои се вистинските вредности и дур сум жив ќе ги ценам и единствено ќе ми бидат важни.

Повеќе читајте на Женски магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Словачката жена нема време за себе: Интервју со сопругата на словачкиот амбасадор

Словачката жена нема време за себе: Интервју со сопругата на словачкиот амбасадор

Средношколката Бисера им држи лекција: Почитувани министри, почитуван премиере, зошто постои образованието?

Средношколката Бисера им држи лекција: Почитувани министри, почитуван премиере, зошто постои образованието?

Око за око, Прелепотица за Мачкица

Око за око, Прелепотица за Мачкица

Порано ги исмевале, денес се горди на себе: Крупни Македонки кои профитираа од килограмите

Порано ги исмевале, денес се горди на себе: Крупни Македонки кои профитираа од килограмите

И се заканува целосна паpaлиза на Лидија ако не донираме итно

И се заканува целосна паpaлиза на Лидија ако не донираме итно

Може да сме среќни и со празен ранец: Интервју со Тања Брковска

Може да сме среќни и со празен ранец: Интервју со Тања Брковска

Колку заработуваат најпознатите спортисти на светот од Инстаграм објавите?

Колку заработуваат најпознатите спортисти на светот од Инстаграм објавите?

ЗА НЕГО НЕМА ЛЕК, САМО ТЕРАПИЈА: Како да препознаете дека имате дијабетес

ЗА НЕГО НЕМА ЛЕК, САМО ТЕРАПИЈА: Како да препознаете дека имате дијабетес

Наша репортажа: Неколку работи за авантуристите и оние кои очекуваат повеќе од Санторини (II дел)

Наша репортажа: Неколку работи за авантуристите и оние кои очекуваат повеќе од Санторини (II дел)