28 Мај, 2020
0.0248

Што прават нашите познати мажи во изолација: Кој се досадува, кој прави ручек

Објавено во: Стил 08 Април, 2020

Дали е ова време кога се враќаме повторно на себе си, кога дома во изолација имаме можност да размислиме за многу нешта кои во други ситуации не ги ни забележуваме? 

Да, дома сме скоро сите, состојбата е вонредна, полициски час, карантин... нашето секојдневие е сето тоа во овие моменти. И, секој од нас во својот дом наоѓа различни начини за да се забавува. Кој помалку, кој повеќе- секој со своето. Нашите јавни личности се во изолација и претежно се на социјалните мрежи. Често знаат да бодрат, да даваат совети, да не насмеат, да прикажат како им е во изолација...

Читајте повеќе на Машки Магазин


Можеби ќе ве интересира

Телефонски ќе проценуваме кој случај е итен: Др. Данчо Бизевски за новите протоколи во стоматологијата

Телефонски ќе проценуваме кој случај е итен: Др. Данчо Бизевски за новите протоколи во стоматологијата

Модел за Плејбој и ултрадесничар - што прават наследниците на контроверзните историски личности

Модел за Плејбој и ултрадесничар - што прават наследниците на контроверзните историски личности

Мартин Вучиќ со емотивна порака за Драган: За мене секогаш ТАТКО над татковците!

Мартин Вучиќ со емотивна порака за Драган: За мене секогаш ТАТКО над татковците!

(ФОТО) Мини трансформација: Македонските пејачки како мажи

(ФОТО) Мини трансформација: Македонските пејачки како мажи

Дејан Митровски- УРКО: Личноста на која си телохранител ја ставаш на прво место

Дејан Митровски- УРКО: Личноста на која си телохранител ја ставаш на прво место

Како да се пронајде злато без детектор, па дури и кај нас: Научниците со откритие

Како да се пронајде злато без детектор, па дури и кај нас: Научниците со откритие

(ФОТО) Повеќе не е црна: Зорица Заева конечно смени боја на коса

(ФОТО) Повеќе не е црна: Зорица Заева конечно смени боја на коса

Ваљон Салиху, Портпарол на град Скопје: Нема да ме препознаете без брада

Ваљон Салиху, Портпарол на град Скопје: Нема да ме препознаете без брада

Некои соседи сакаат да знаат кај кого одиме за да го одбегнуваат: Интервју со Денис од Центар за јавно здравје- Скопје

Некои соседи сакаат да знаат кај кого одиме за да го одбегнуваат: Интервју со Денис од Центар за јавно здравје- Скопје