19 Февруари, 2020
0.0202

Скромност или вистина: Заев и Колинда, најевтино облечени меѓу колегите

Објавено во: Стил 02 Септември, 2019

Не дека не се облекуаат скапо овие лидери, ама секој со својот различен вкус... други без вкус, трети веќе не знаат што да направат за да бидат центар на внимание.

Балканските политичари важат за луѓе кои имаат најмалку стил на облекување од нивните европски колеги. Не оставаат некој посебен впечаток со тоа што го носат (има само еден екстремен случај) и најчесто одат на сигурни варијанти. Претежно во костуми кои иако елегантни, некако не им стојат елегантно. Се разбира, не кај сите и не кај секој. Ние сме навикнати да ги гледаме „уфирцани“ па кога ќе се облечат во спортска варијанта некако дури и ни се смешни. Имаат потполно право да се облекуваат така, но само во приватност, на некој спортски настан или кога се на терен кој бара наместо чевли да се носат патики. Токму Балканските лидери знаат да изненадат со патики и спортска облека, но колку таа чини? Или воопшто, колки чинат одделни парчиња кои ги носат на себе?

Премиерот Зоран Заев

Неодамна го видовме во фармерки и патики, возејќи се на мотоцикл. Не е прв пат да биде облечен во спортска облека, иако мора да се признае дека добро му стои. За кошулата веќе први напишавме дека е на брендот „Астон Мартин“ и дека чини 182 евра.

Сите детали читајте ги на Машки магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

Болките не ме спречија да успеам: Климентина Тунтева за планинарските авантури

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

НАША ТЕМА за женската сексуалност: Полесно е да се одглуми оргазам, отколку да се побара помош

Кучка како карактерна особина

Кучка како карактерна особина

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

На училиште доаѓаат пред сите, си одат последни: Како е да се биде ученик од рурална средина кој патува со автобус?

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Бевме другари седум години, ме побара за жена по 40 дена: Љубовната приказна на Тамара и Александар

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Се обидоа да ми го згазат достоинството: Искрено интервју со Цветанка Ласкова

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Љубов, вино.. и животот е веќе поубав

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Децата бараат внимание, се друго им е помалку важно: Разговор со Весна Велкова, педагог

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина

Родителите секогаш се во првиот ред: Интервју со кошаркарките Кристина, Матеа и Албина