16 Октомври, 2019
0.0181

Скршена

Објавено во: Стил 09 Октомври, 2019

Некако со тек на време, колумнава ми стана многу лична, многу интимна и можеби највистинската моја страна дадена вам на тацна. Кога започнав, целта ми беше површна, од оваа перспектива погрешна, да ви раскажам за едно искуство со менување на животен стил и да интегрирам што е можно повеќе следбеници во мојата работа.

Ова е 69та недела како ви се обраќам Прелепотици мои. До сега, не само јас, туку се околу мене се преврте наопачки за 360 степени и не се врати назад, се промени и тело, и цел, и работа и начин на живот. Или ти се променив јас. Мојата потреба за ново, за позитива, за целина, за создавање, секој момент ме носи од еден крај на светот на друг, од една екстремна психолошка состојба во друга. И во целиот процес јас се уште се запознавам себе си.

Но, тоа што ме загрижува веќе извесен период, поготово искуството од оваа година, е мојот контакт со помладите генерации. Преку мојата работа, и со оваа колумна јас имам простор директно и индиректно да бидам во контакт со генерации од 16 години нагоре.

Целата колумна на Ивана Кнез читајте ја на Женски магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Во име на Човекот, Амин

Во име на Човекот, Амин

Што кажа Тоше во своето последно интервју...

Што кажа Тоше во своето последно интервју...

Шегите на сечија сметка не нѐ направија омразени: Интервју со Жаре од „1 на 1“ пред старот на новата сезона

Шегите на сечија сметка не нѐ направија омразени: Интервју со Жаре од „1 на 1“ пред старот на новата сезона

Ателје, радоста на сликањето: Целиот универзум преку очите на големиот уметник

Ателје, радоста на сликањето: Целиот универзум преку очите на големиот уметник

(ФОТО) Многу сме среќни: Елена Стефановска го покажа дечкото

(ФОТО) Многу сме среќни: Елена Стефановска го покажа дечкото

Како поднесувате пораз? Силни ли сте?

Како поднесувате пораз? Силни ли сте?

(ВИДЕО) Микс на традиција и модерно: Некст тајм ја објавија „Јовка Кумановка“

(ВИДЕО) Микс на традиција и модерно: Некст тајм ја објавија „Јовка Кумановка“

ОВДЕ БАЛАНСОТ МЕЃУ РАБОТА И ЖИВОТ Е НАЈДОБАР: Колку подолго работно време толку помалку време за себе

ОВДЕ БАЛАНСОТ МЕЃУ РАБОТА И ЖИВОТ Е НАЈДОБАР: Колку подолго работно време толку помалку време за себе

Рубен Корубин: сликарски великан на емоциите со своја јубилејна изложба

Рубен Корубин: сликарски великан на емоциите со своја јубилејна изложба