05 Јуни, 2023
0.0231

Специјална понуда за врабoтените во образование

Објавено во: Мои пари 30 Јануари, 2023

Добивај вести на Viber

Образовните работници имаат една од најодговорните задачи со својата грижа за идните генерации на млади луѓе на кои останува иднината. За да им се заблагодариме за сé што прават, на крајот од јануари одлучивме да креираме специјална понуда само за нив – бесплатна Mastercard картичка со секој одобрен кредит. На 30.01 и 31.01 во периодот од 12 до 17 часот, сите вработени во образовниот сектор, кои ќе аплицираат и добијат одобрен кредит во ИутеКредит Македонија, ќе имаат можност да добијат бесплатна картичка и бесплатна достава на локација по нивен избор.

ИутеКредит Македонија соработува со Mastercard од 2019 година и до сега има издадено над 40.000 картички за своите корисници. ИутеКредит Македонија е единственото финансиско друштво во Македонија и регионот кое има договор со финансиски бренд како Mastercard. Картичката овозможува исплата на кредитот без разлика каде се наоѓа клиентот, во рок од само неколку минути по одобрувањето. Со неа може да се повлекува готовина од банкомати во Македонија и странство, да се купува и плаќа онлајн. Дополнително, ИутеКредит, честопати организира и наградни игри со атрактивни награди за корисниците на Mastercard.

За да ја добиете својата нова Mastercard картичка, аплицирајте за кредит на www.iutecredit.mk, преку мобилната апликација MyIute, на телефон 13 333 или во некоја од нашите експозитури.

Можеби ќе ве интересира

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата денескa изнесува 79,92 евра за мегават час, на МЕМО 73,82 евра за мегават час

ЕДС Инфо поинт: Просечната цена на струјата на HUPX берзата денескa изнесува 79,92 евра за мегават час, на МЕМО 73,82 евра за мегават час

МЕФ форум: Паметното енергетско планирање - алатка која го помага производството на енергија од обновливи извори

МЕФ форум: Паметното енергетско планирање - алатка која го помага производството на енергија од обновливи извори

Отворен новиот изложбен салон на Алумил во Скопје

Отворен новиот изложбен салон на Алумил во Скопје

Samsung и Dezeen организираат глобален конкурс за дизајн - Re:Create конкурсот ја нагласува вредноста на одржливоста на производите и услугите на Samsung

Samsung и Dezeen организираат глобален конкурс за дизајн - Re:Create конкурсот ја нагласува вредноста на одржливоста на производите и услугите на Samsung

Одбележување на Светскиот ден на млекото: БИМИЛК и ЈОУДГ „Мајски Цвет” Битола со донација на детска креативна патека

Одбележување на Светскиот ден на млекото: БИМИЛК и ЈОУДГ „Мајски Цвет” Битола со донација на детска креативна патека

Со донација на повеќе од 300 илјади денари dm drogerie markt го одбележа Меѓународниот ден на децата!

Со донација на повеќе од 300 илјади денари dm drogerie markt го одбележа Меѓународниот ден на децата!

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Промоција на стихозбирката „На врв на јазикот“ од Катица Ќулавкова

Промоција на стихозбирката „На врв на јазикот“ од Катица Ќулавкова

„НEзаштитена пpирода“ - Изложба на фотографии на Велиан Јагев за подигнување на свесноста за животната средина, поддржана oд ПроКредит Банка

„НEзаштитена пpирода“ - Изложба на фотографии на Велиан Јагев за подигнување на свесноста за животната средина, поддржана oд ПроКредит Банка