15 Август, 2020
0.0395

Танцувајте на дождот со уникатни модни чадори: Интервју со талентираната Симона Јовчевска

Објавено во: Стил 27 Јули, 2020

I'm singin' in the rain, just singin' in the rain
What a glorious feeling I'm happy again....

Овие стихови сигурно би ви биле првата асоцијација при првата средба со креативно исцртаните чадори на Симона Јовчевска, која со своите креации и дождливите денови ги обојува со ведрите бои на нејзиниот талент, создавајќи уникатни аксесоари со кои предизвикува насмевка на сечие лице.

Ако ја познавате лично и нема да се изненадите од нејзината енергичност, талент и позитивна енергија која ја пренесува преку своите дела, но ако не ја знаете еве еден мал разговор кој ќе ви презентира само еден дел од харизмата на Симона.

Целото интервју на Женски Магазин

Можеби ќе ве интересира

Вилма Трајковска- поранешната Прва дама на Македонија и денес стилски изгледа одлично

Вилма Трајковска- поранешната Прва дама на Македонија и денес стилски изгледа одлично

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК