30 Април, 2017
0.2589
    GRNT 669.96    -1.35%     KMB 2501.78    -0.54%     LOZP 2100    0%     MPT 27011.39    -2.66%     RZUS 94.96    3.22%     STB 901.26    -0.96%     STBP 720    -0.28%     TEL 260    -1.74%     TKVS 2085    2.96%     USJE 23000    0%

Агробизнис

Лицитација со рокови или купување време, ново ветување за исплата на земјоделските субвенции!

Лицитација со рокови или купување време, ново ветување за исплата на земјоделските субвенции!

13 Април, 2017

Јагнињата се извезоа, сточарите во загуба!

Јагнињата се извезоа, сточарите во загуба!

13 Април, 2017

Миноски не потпишува субвенции: Крах на буџетот или страв од законот?

Миноски не потпишува субвенции: Крах на буџетот или страв од законот?

11 Април, 2017

Станковски: Сточарите се пред комплетен пропаст, откупот на јагнињата пред Велигден со очајни цени

Станковски: Сточарите се пред комплетен пропаст, откупот на јагнињата пред Велигден со очајни цени

07 Април, 2017

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ГО ИЗГУБИЈА ТРПЕНИЕТО: Излегуваат на протести, а кој ја закочи исплатата?

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ГО ИЗГУБИЈА ТРПЕНИЕТО: Излегуваат на протести, а кој ја закочи исплатата?

04 Април, 2017

УСПЕШЕН АГРОБИЗНИС: Струмичанец одгледува органски јагоди, работа има, но има и профит!

УСПЕШЕН АГРОБИЗНИС: Струмичанец одгледува органски јагоди, работа има, но има и профит!

03 Април, 2017

Растителното производство во земјава се зголемило

Растителното производство во земјава се зголемило

29 Март, 2017

Директорот положи англиски, ќе добијат ли денеска земјоделците пари?

Директорот положи англиски, ќе добијат ли денеска земјоделците пари?

28 Март, 2017

ЕК даде зелено светло, се раѓа светски џин

ЕК даде зелено светло, се раѓа светски џин

27 Март, 2017

Како до ефикасни договорни односи на земјоделското стопанство

Како до ефикасни договорни односи на земјоделското стопанство

25 Март, 2017

Земјоделците повторно извисени, исплатата на субвенции одложена

Земјоделците повторно извисени, исплатата на субвенции одложена

24 Март, 2017

Земјоделците деновиве треба да ги добијат субвенциите

Земјоделците деновиве треба да ги добијат субвенциите

20 Март, 2017

Зошто Брисел ќе врши ревизија на трошењето на европските пари во земјоделството?

Зошто Брисел ќе врши ревизија на трошењето на европските пари во земјоделството?

20 Март, 2017

Ќе ги добијат ли денеска земјоделците субвенциите?

Ќе ги добијат ли денеска земјоделците субвенциите?

20 Март, 2017

СУБВЕНЦИИ: Земјоделците оставени ни на небо, ни на земја!

СУБВЕНЦИИ: Земјоделците оставени ни на небо, ни на земја!

17 Март, 2017

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО: За пет дена паднаа две директорски глави!

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО: За пет дена паднаа две директорски глави!

16 Март, 2017

ЗГОЛЕМУВАЊЕ: Ова се цените во земјоделството во февруари

ЗГОЛЕМУВАЊЕ: Ова се цените во земјоделството во февруари

14 Март, 2017

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ СЕ ЗАКАНИЈА: Или субвенции, или протести

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ СЕ ЗАКАНИЈА: Или субвенции, или протести

14 Март, 2017