23 Март, 2018
0.1217

ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Се нуди плата и до 500 евра

Објавено во: Финансии 12 Март, 2018

Ако сте во потрага по работа, ви пренесуваме неколку активни огласи .

* Оглас за вработување во Алкалоид

Отворени се овие работни места:

1.    ОЕ Корпоративни служби – Оддел за маркетинг-комуникации

1.1.   Специјалист за социјални медиуми – 1 (еден)

Потребни квалификации и вештини

-   Задолжително е работно искуство од минимум 2 години во маркетинг агенција или во агенција за дигитални комуникации-  

 ВСС – пожелно е кандидатот да има завршено Економски факултет – Маркетинг/Е-бизнис

-   Одлично познавање на работата во пакетот Microsoft Office (Excel, Word, Power Point).
-   Одлично познавање англиски јазик.

-   Одлично познавање на интернет-маркетингот и на социјалните мрежи
-   Креативност, проактивност-   Високоразвиени интерперсонални и маркетинг-вештини
-   Максимална посветеност и одговорност кон реализирање проекти и почитување рокови
-   Водење на брендовите на социјалните медиуми

-   Креирање стратегии за социјални медиуми за брендовите
-   Изработка на комуникациски планови за брендовите
-   Следење и анализа на дигиталниот пазар/социјалните медиум и слично

Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 6 (шест) месеци, со можност за продолжување на договорот.
Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа, со почеток од 7:30 до 15:30 часот. Неделното работно време е од понеделник до петок.
Предвидената основна нето-плата за позицијата е од 26.000 МКД до 35.000 МКД, во зависност од работното искуство на кандидатот. 

*ЊуМомент вработува!

Бараат енергични, иницијативни и посветени нови колеги кои вистински го сакаат комуникацискиот бизнис со сите предизвици што тој ги носи.

Услови: искуство во работа на исти или слични работни места, способност за жонглирање со повеќе проекти во исто време, одлично познавање на англиски јазик и исклучителни комуникациски вештини

* Оглас за вработување во ФИБУЛА... Отворени се 40 работни места!
Фибула Охрид има потреба од 40 работници на следните работни позиции:

- ПРЕТСТАВНИЦИ ПО ХОТЕЛИ
- ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧИ / ПРАТИТЕЛИ

Аплицирајте тука.

*Оглас за вработување во КОСМО дрогериите во Скопје

Тинекс има потреба од вработување на енергични кадри за следното работно место:

се бараат трговски работници- продавачки во КОСМО дрогериите во Скопје-Целиот оглас може да го видите тука.

Можеби ќе ве интересира

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Колку акции се истргуваа на ЗК Пелагонија за половина милион денари

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

Платата не е лоша, но никој не сака да ја работи оваа работа

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

СРБИТЕ ПРЕСМЕТАА: Еве што можат да купат за 10 динари

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

Кој презеде акции од Комерцијална банка вредни 18 милиони евра?

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ: И ЕУ може да посегне по одмазда

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

ПОКАЧУВАЊЕ: Ако директорите добијат повисоки плати, истото ќе важи и за работниците

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

МИЛИОН ДОЛАРИ: Толку пари доби најдобрата учителка на светот

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

РАБОТА ВО НОРВЕШКА: Да го имаат она што го имаме, би биле најбогати

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани

Меѓу петте најбогати луѓе веќе нема Европјани