03 Јуни, 2020
0.0358

Зградите во Центар наскоро во ново руво

Објавено во: Македонија 23 Ноември, 2012

Единаесет згради во општина Центар наскоро ќе добијат нови фасади. Локалните власти за фасадите ќе инвестираат 30 милиони денари. Станува збор за нови енергетски ефикасни фасади кои ќе ги подобрат условите на домување во смисла на заштеда на енергија, намалени трошоци, намалување на загубата и заштита на животната средина. Во тек реконструкцијата на фасадите на улиците Ѓуро Ѓаковиќ, Орце Николов булеварите Партизански згради, Кочо Рацин, Св.Климент Охридски, улиците Луј Пастер, Ленинова, Орце Николов, Франклин Рузвелт, Скопска.

Можеби ќе ве интересира

Заразени со корона вирусот и вработени во штипските градинки

Заразени со корона вирусот и вработени во штипските градинки

Се шири лажна вест дека Грција забранила влез на граѓаните од Тетово, Чаир, Сарај

Се шири лажна вест дека Грција забранила влез на граѓаните од Тетово, Чаир, Сарај

Синот на градоначалникот на Радовиш влегол во проблеми со полиција

Синот на градоначалникот на Радовиш влегол во проблеми со полиција

НОВИ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ МОЖНИ УШТЕ ДЕНЕСКА - Владата го чека „аберот“ од состанокот во Министерството за здравство

НОВИ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ МОЖНИ УШТЕ ДЕНЕСКА - Владата го чека „аберот“ од состанокот во Министерството за здравство

Заразата се шири, а граѓаните планираат викенд во Охрид, Маврово и Дојран

Заразата се шири, а граѓаните планираат викенд во Охрид, Маврово и Дојран

Филипче: Денеска 101 заболени, четворица починаа

Филипче: Денеска 101 заболени, четворица починаа

ЗНМ: Владата селективно помага медиуми

ЗНМ: Владата селективно помага медиуми

Сите ја чекаат бројката на новозаразени, Филипче се пофали дека го избегнавме италијанското сценарио

Сите ја чекаат бројката на новозаразени, Филипче се пофали дека го избегнавме италијанското сценарио

Дојде 3 јуни, нема уште преговарачка рамка за Македонија од ЕУ

Дојде 3 јуни, нема уште преговарачка рамка за Македонија од ЕУ