28 Јуни, 2017
1.0825
ШАРЕНИТЕ ВО ВЛАДА: Илинденска засилена, граѓанскиот активизам ослабен!?

ШАРЕНИТЕ ВО ВЛАДА: Илинденска засилена, граѓанскиот активизам ослабен!?

Мицотакис: Грција нема да дозволи влез на Македонија во НАТО без да се реши спорот со името

Мицотакис: Грција нема да дозволи влез на Македонија во НАТО без да се реши спорот со името

Поевтини горива од полноќ, еве ги цените...

Поевтини горива од полноќ, еве ги цените...

Станува ли „Макпетрол“ фирма управувана од фамилија?

Станува ли „Макпетрол“ фирма управувана од фамилија?

МАКЕДОНИЈА И ЕУ: Грчко сиртаки, бугарско оро и европски рок енд рол!

МАКЕДОНИЈА И ЕУ: Грчко сиртаки, бугарско оро и европски рок енд рол!

Големи банки ќе го прифатат биткоинот

Големи банки ќе го прифатат биткоинот

Пет чекори до финансиски успех во животот и во работата

Пет чекори до финансиски успех во животот и во работата

БРЕГЗИТ ЌЕ ОДЕКНЕ СИЛНО: 1 милион странски работници се подготвуваат да ја напуштат Велика Британија

БРЕГЗИТ ЌЕ ОДЕКНЕ СИЛНО: 1 милион странски работници се подготвуваат да ја напуштат Велика Британија

ЛЕТНА ЖЕГА: Што да правите и како да се заштитите од топлотен удар

ЛЕТНА ЖЕГА: Што да правите и како да се заштитите од топлотен удар

Најнови вести

Ѓоргиев повеќе не е портпарол на Владата

27 Јуни, 2017

Владата на Република Македонија донесе нови одлуки за кадровски промени во различни служби и владини тела. Денеска исто така од функцијата портпарол на Владата е разрешен повеќегодишниот портпарол Александар Ѓорѓиев кој одамна премина во редовите на

Пописот откри колку Македонци има во Австралија

Пописот откри колку Македонци има во Австралија

Вкусно и здраво, Frudada smoothies е вашата овошна храна во шише

Вкусно и здраво, Frudada smoothies е вашата овошна храна во шише

Владата што е можно побрзо со ревизија на договорот за нов „Клинички“

Владата што е можно побрзо со ревизија на договорот за нов „Клинички“

Реакција на Саша Броз - Се занимаваат со Тито и 37 години по неговата смрт

Реакција на Саша Броз - Се занимаваат со Тито и 37 години по неговата смрт

Филип Петровски е разрешен, тој обвини за режим

Филип Петровски е разрешен, тој обвини за режим