22 Мај, 2018
0.3046
    ALK 7923.39    -1.94%     CEVI 927    -2.93%     EUHA 3    0%     EVRO 3000    7.26%     GRNT 716    -1.35%     GTRG 3000    0%     KMB 4300    -0.99%     MKSD 200    -1.96%     MPT 31000    0.54%     MTUR 4100    0%     OKTA 3550    -4.05%     PPIV 44478.76    -0.05%     RMDEN09 98.5    1.55%     RMDEN10 98    0.2%     RZLV 44.13    -1.93%     STB 1018.27    0.5%     STBP 1121.15    1.19%     STIL 131.24    -0.75%     TEL 270    0%     TNB 13488.48    -0.09%     TPLF 1543.72    -3.93%     UNI 2361    -2.44%     ZILU 263.29    7.47%     ZPKO 2857    0.04%

Анализа

Супер слајдови: Кој ги чува парите и каде е најдобро да се родите во 2013-та!

Супер слајдови: Кој ги чува парите и каде е најдобро да се родите во 2013-та!

18 Февруари, 2013

Македонија нема традиција за револуционерни подвизи!

Македонија нема традиција за револуционерни подвизи!

18 Февруари, 2013

Еве зошто ќе успее евентуалниот референдум на АМАН за поевтина струја!

Еве зошто ќе успее евентуалниот референдум на АМАН за поевтина струја!

16 Февруари, 2013

Пад на економијата на гигантите Франција, Германија, Италија, САД се уште се држи!

Пад на економијата на гигантите Франција, Германија, Италија, САД се уште се држи!

15 Февруари, 2013

Корпоративната Америка повторно успеа да го исцеди профитот!

Корпоративната Америка повторно успеа да го исцеди профитот!

14 Февруари, 2013

Моќта на авторитетот

Моќта на авторитетот

12 Февруари, 2013

Проблеми на патот

Проблеми на патот

11 Февруари, 2013

Дали сите граѓански иницијативи се осудени на неуспех?

Дали сите граѓански иницијативи се осудени на неуспех?

10 Февруари, 2013

Кина троши јаглен колку цел свет

Кина троши јаглен колку цел свет

08 Февруари, 2013

Супер Боул, спој на капитализам и спорт (видео)

Супер Боул, спој на капитализам и спорт (видео)

07 Февруари, 2013

Анализа на годишен извештај: Комерцијална Банка

Анализа на годишен извештај: Комерцијална Банка

05 Февруари, 2013

Успеа ли светот да ја скроти инфлацијата?

Успеа ли светот да ја скроти инфлацијата?

04 Февруари, 2013

Кредити: Србите бараат за свадби, Хрватите за купување акции, а Македонците за покривање минус на тековна!

Кредити: Србите бараат за свадби, Хрватите за купување акции, а Македонците за покривање минус на тековна!

03 Февруари, 2013

Дали Русија формира „Лига на словенски земји“ без Македонија!?!

Дали Русија формира „Лига на словенски земји“ без Македонија!?!

02 Февруари, 2013

Што е заедничко меѓу покриените гениталии на Прометеј и македонското Монти Пајтон новинарство?

Што е заедничко меѓу покриените гениталии на Прометеј и македонското Монти Пајтон новинарство?

31 Јануари, 2013

Јануарскиот ефект

Јануарскиот ефект

30 Јануари, 2013

Зошто расте берзата во САД?

Зошто расте берзата во САД?

29 Јануари, 2013

Досие Рој: Треба ли Македонија да стравува од дарежливиот бизнисмен од истокот?

Досие Рој: Треба ли Македонија да стравува од дарежливиот бизнисмен од истокот?

27 Јануари, 2013