20 Август, 2019
0.0322

Бесплатен такси превоз во недела за време на изборите

Објавено во: Мои пари 05 Април, 2013

Такси компанијата Коммак-Комерц на денот на изборите бесплатно ќе ги превезува граѓаните Граѓаните кои ќе се јават од девет до 11 часот в недела ќе можат бесплатно да ги користат услугите на оваа такси компанија. - “Ги известуваме граѓаните од Град Скопје дека во недела на денот на локалните избори од девет до 11 часот ќе можат бесплатно да ги користат такси услугите на радио такси Коммак-Комерц на повик на телефонскиот број 151-93 од своите домови до гласачките места“, велат од компанијата.

Можеби ќе ве интересира

Договор за двојни дипломи на Универзитетот ФОН и Швајцарскиот Универзитет SWISS UMEF

Договор за двојни дипломи на Универзитетот ФОН и Швајцарскиот Универзитет SWISS UMEF

Уличниот дефект на Бул. Борис Трајковски б.б е саниран

Уличниот дефект на Бул. Борис Трајковски б.б е саниран

ИКТ Комората МАСИТ оствари работна средба со претседателот Пендаровски

ИКТ Комората МАСИТ оствари работна средба со претседателот Пендаровски

Заштита на децата во дигиталниот свет – Kaspersky Safe Kids и детски смарт часовници од Македонски Телеком

Заштита на децата во дигиталниот свет – Kaspersky Safe Kids и детски смарт часовници од Македонски Телеком

Нормализирано водоснабдување во неколку улици

Нормализирано водоснабдување во неколку улици

“Брз кеш кредит за 5+” и подарок ранец од ИутеКредит!

“Брз кеш кредит за 5+” и подарок ранец од ИутеКредит!

Пензиските фондови обезбедуваат најдобар принос на заштедените пари на идните пензионери

Пензиските фондови обезбедуваат најдобар принос на заштедените пари на идните пензионери

Неколку улици во Маџари без вода за пиење

Неколку улици во Маџари без вода за пиење

Отворање на светската фотографска изложба од колекцијата на ФотоЕвиденс во НЛБ Галерија

Отворање на светската фотографска изложба од колекцијата на ФотоЕвиденс во НЛБ Галерија