21 Април, 2018
0.1114

БРЗА И ЛЕСНА ЗАРАБОТКА: Ова успева во Србија

Објавено во: Агробизнис 10 Април, 2018

Во Србија со 70.000 динари може да се почне бизнис и добро да се заработи од етно туризам. 

За почеток во малите бизниси, луѓето се трудат секој динар да го заштедат. 

Во околината на Нови Сад се продаваат салаши со цена од 560.000 евра. 

За овие пари се нуди куќа, сала за гости, базен и спа. 

Со етно варијанти брзо и лесно во областа на туризмот се доаѓа до профит. 

Понудата на бизниси кои можат да донесат пари е разнолика. Може да се прават тестенини, да се занимаваат со сточарство, да се отвори фризерски салон и слично. 

Можеби ќе ве интересира

(ФОТО) Кој ќе ја засади оваа билка, заработката е загарантирана

(ФОТО) Кој ќе ја засади оваа билка, заработката е загарантирана

Поевтино брашно од Србија, маркичките се укинуваат

Поевтино брашно од Србија, маркичките се укинуваат

Радарскиот систем се уште не работи, не е функционална ниту градобијната заштита

Радарскиот систем се уште не работи, не е функционална ниту градобијната заштита

Се подобрува соработката помеѓу Македонија и Србија-побрз проток на пратките, пониски трошоци, поконкурентни домашни производи

Се подобрува соработката помеѓу Македонија и Србија-побрз проток на пратките, пониски трошоци, поконкурентни домашни производи