02 Декември, 2022
0.0257

ФАНТАСТИЧНИ 18 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

Објавено во: Мои пари 30 Септември, 2022

Добивај вести на Viber

СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР  И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија донесоа 18.497.953,00 денари за една недела на сметките на среќните играчи. Овие седум дена добивме еден СУПЕР МИЛИОНЕР и четири МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ среќни добитници.

Новите седум дена донесоа нова возбуда и многу добивки кај играчите на видеолотариските терминали. СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките оваа недела овозможија ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА да им исплати вкупно 18.497.953,00 денари на среќните играчи.

Најпосакуваната добивка, сензационалниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 10.453.903,00 денари, го освои среќниот играч И.М.  во Спортлајф во Дојран.

Сигналот за  МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ оваа недела алармираше за среќа дури четири пати. Помеѓу среќните добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, највисокиот износ на ова добивка, го освои среќната добитничка Р.Р од Скопје која освои 1.676.905,00 денари.

Ова се четирите добивки МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ освоени изминативе седум дена:

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ

ДАТУМ

ЛОКАЦИЈА

ИЗНОС

20.09.2022

Moцарт Тетово

1.335.224,00 денари

23.09.2022

Моцарт Скопје

1.676.905,00 денари

26.09.2022

Спортлајф Штип

1.537.386,00 денари

28.09.2022

Спортлајф, Битола

1.276.540,00 денари

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија ја почувствуваа и други играчи кои  благодарение на МИНИ ЏЕКПОТ добивките поделија вкупно 2.217.995,00 денари.

Видеолотарија и во иднина ќе продолжи да ги радува и  раскажува среќните приказни на нашите добитници. Следете ја светлечката реклама на VLT и играјте одговорно со најдобрите!

#ИграјЗаЗабава#ИграјОдогворно#VLTmk#VLT

ПР Објава

Наградата се доделува на котирано друштво, избрано со гласање преку онлајн анкета на веб страниците на Берзата и интернет порталот „Фактор“, кој е партнер на Берзата во доделувањето на оваа награда. Гласањето се врши паралелно на двете веб страници и акцијата на издавачот што ќе има најмногу гласови од двете анкети збирно, ќе биде прогласена за Акцијата на годината по избор на јавноста за 2022 година.
Предмет на анкетата е листа од десет котирани акции, избрани врз основа на остварениот промет и транспарентноста во нивното работење.

Можеби ќе ве интересира

Маестро Симон Трпчески е Маж на годината за 2022

Маестро Симон Трпчески е Маж на годината за 2022

Отворање на сензорна соба опремена со мноштво на дидактички материјали и сензорни елементи во ООУ „Ј. Х. Песталоци“ – Скопје

Отворање на сензорна соба опремена со мноштво на дидактички материјали и сензорни елементи во ООУ „Ј. Х. Песталоци“ – Скопје

НЛБ Банка воведува Зелени кредити за физички лица

НЛБ Банка воведува Зелени кредити за физички лица

Постигната 7-ка во Кичево, вредна над 500 000 евра

Постигната 7-ка во Кичево, вредна над 500 000 евра

Ласер Ран Скопје 2022

Ласер Ран Скопје 2022

НАЈГОЛЕМАТА ЏЕКПОТ ДОБИВКА НА СИТЕ ВРЕМИЊА: ВИДЕОЛОТАРИЈА СО НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН ДО 36 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

НАЈГОЛЕМАТА ЏЕКПОТ ДОБИВКА НА СИТЕ ВРЕМИЊА: ВИДЕОЛОТАРИЈА СО НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН ДО 36 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Освен договор за снабдување, ЕСМ треба да понуди и договор за откуп на енергија од фотоволтаици

Освен договор за снабдување, ЕСМ треба да понуди и договор за откуп на енергија од фотоволтаици

Енергија од отпад и нејзиното искористување

Енергија од отпад и нејзиното искористување

Хајнекен со новата кампања застанува против културата на прекумерно работење

Хајнекен со новата кампања застанува против културата на прекумерно работење