18 Февруари, 2020
0.0350

Финансии

„ОИЛКО“ стартува на берза, ќе се раздвижи ли пазарот на хартии од вредност?

„ОИЛКО“ стартува на берза, ќе се раздвижи ли пазарот на хартии од вредност?

15 Ноември, 2012

НБРМ: Имаме стабилен девизен курс

НБРМ: Имаме стабилен девизен курс

14 Ноември, 2012

НБРМ во четири очи договори тендер од 16.400 евра

НБРМ во четири очи договори тендер од 16.400 евра

14 Ноември, 2012

Продолжува трендот на пораст на јавниот долг

Продолжува трендот на пораст на јавниот долг

13 Ноември, 2012

НБМ: Кредитирањето ќе продолжи со раст од 7 %!

НБМ: Кредитирањето ќе продолжи со раст од 7 %!

12 Ноември, 2012

Ќе има ли пари за пензии? Ристовски вели-ДА,Јакимовски вели-НЕ!

Ќе има ли пари за пензии? Ристовски вели-ДА,Јакимовски вели-НЕ!

11 Ноември, 2012

Нема повеќе да има пензии за починати лица

Нема повеќе да има пензии за починати лица

08 Ноември, 2012

Зголемувањето на пензиите ќе падне на грбот на сите граѓани!

Зголемувањето на пензиите ќе падне на грбот на сите граѓани!

08 Ноември, 2012

Јавни Набавки :Јунешкото месо стаса до 500 денари килограм!

Јавни Набавки :Јунешкото месо стаса до 500 денари килограм!

08 Ноември, 2012

Уставен суд го укина правото да не платите ако не ви дадат фискална

Уставен суд го укина правото да не платите ако не ви дадат фискална

08 Ноември, 2012

Буџет 2013: Малку за енергетиката, многу за социјалата!

Буџет 2013: Малку за енергетиката, многу за социјалата!

06 Ноември, 2012

ТАБЕЛА: Сите буџетски институции ќе трошат повеќе следната година!

ТАБЕЛА: Сите буџетски институции ќе трошат повеќе следната година!

05 Ноември, 2012

Над половина од буџетот за плати и за пензии, растат и капиталните инвестиции!

Над половина од буџетот за плати и за пензии, растат и капиталните инвестиции!

04 Ноември, 2012

2,69 милијарди евра е буџетот за 2013

2,69 милијарди евра е буџетот за 2013

03 Ноември, 2012

Во плаќање на данокот одат 35 дена годишно

Во плаќање на данокот одат 35 дена годишно

02 Ноември, 2012

Нафтената компанија РојалДачШел со благ пад во заработката

Нафтената компанија РојалДачШел со благ пад во заработката

02 Ноември, 2012

ИНГРА: Не одиме во стечај, ќе си ги намириме долговите

ИНГРА: Не одиме во стечај, ќе си ги намириме долговите

02 Ноември, 2012

Грција ја очекува „Даночно цунами“

Грција ја очекува „Даночно цунами“

02 Ноември, 2012